عادت های اشتباه در رانندگی
عادت های اشتباه در رانندگی بسیاری از ما وجود داشته که به دلیل عدم آموزش کامل از آن ها مطلع نیستم و در دراز مدت باعث خرابی ماشین ما میشود.
خودرو از بسیاری قطعات مکانیکی تشیکل شده و فشار بیش از حد به هر یک از این قطعات منجر به خراب شدن آن میشود.

نگه داشتن پدال ترمز در هنگام عبور از سرعت گیر و دست انداز ها یکی دیگر از این عادت ها بوده که فشار زیادی به سیستم فنربندی، اکسل و سیستم ترمز اتومبیل وارد میکند.
همواره باید سرعت و عکس العمل خود را به نحوی تنظیم نمایید تا قبل از رسیدن به دست انداز سرعت مناسبی جهت عبور از آن داشته باشید.
و سیستم ترمز در هنگام عبور از دست انداز درگیر نباشد.

تکیه پا به یکی از عادت های بسیار رایج بوده و در بسیاری از رانندگان دیده میشود. حتی در زمانی که در سرعت بالا در حال رانندگی هستند.
پای خودر را بر روی کلاچ تکیه میدهند.
در این حالت کلاچ کورس خاصی را طی میکند و در این کار باعث فشار به سیستم گیربکس و بر هم خوردن سیستم کلاچ و خلاصی آن میشود.
این مورد برای رانندگی با گیربکس دستی است.

عادت دیگر بسیاری از رانندگان استفاده از سردنده به عنوان محل استراحت دست است، به جز مواردی که میخواهیم دنده را تعویض کنیم نیازی به لمس اهرم دنده نیست.
قراردادن دست روی اهرم دنده باعث بوجود آمدن فشار و وزن اضافی بر روی بوش و سیستم های هماهنگ کننده میشود. که در طولانی مدت منجر به فرسودگی قطعات داخلی گیربکس میشود. که هزینه تعیمر را برای شما در پی خواهد داشت.

یکی از این عادت های اشتباه در رانندگی خلاص نکردن دنده پشت چراغ قرمز و ترافیک است. البته لاطم به ذکر است که این مورد تنها برای مدت های طولانی مخرب است و در صورتی گیربکس خودرو شما اتوماتیک است و که زمان توقف کمتر از 30ثانیه نباید دنده را در حالت خلاص قرار دهید.
این کار باعث وارد آمدن فشار مضاعف بر روی دو شاخه کلاچ و گیربکس و … میشود. و در طولانی مدت باعث خرابی گسترده در بخش گیربکس و اجزای مرتبط به آن میشود.

یکی دیگر از این عادت ها سنگین کردن پیش از نیاز صندق عقب و حمل وسایل غیر ضروری است! برای سبک شدن خودرو و پیشرفت تکنولوژی حتی زاپاس نیز در بسیاری از مدل ها حذف شده.
( شما این کارو نکن!!)
حمل وسایل غیر ضروری و سنگین کردن صندوق عقب برای شما مصرف سوخت بالاتر را به همراه دارد. بنابراین از سنگین کردن خودرو خودداری فرمایید.

یکی از کارهای خطرناک در زمان رانندگی نشاندن کودک در قسمت جلو اتومبیل است. در بسیاری موارد دیده شده کودک حتی زمانی که بر روی صندلی مخصوص و با رعایت ایمنی قرارگرفته در صورت بازشدن ایربگ خفه شود!!!
لطفا به هیچ عنوان کودک خود را بر روی صندلی جلو ننشانید و همیشه با رعایت ایمنی بر روی صندلی عقب نشانده و بسته بودن کمربند ایمنی اطمینان حاصل فرمایید.

یکی از موارد که در بسیاری از خودرو ها مشاهده میشود استفاده از باربند به صورت مجزا است. (در برخی خودرو ها باربند از ابتدا نصب بوده نیازی به برداشتن آن نیست)
حمل بار با اتومبیل های شخصی کاری خطرناک و غیر معقول است. اما در صورت مهار کردن صحیح بسیار کار راه انداز خواهد بود به خصوص در مسافرت های طولانی مدت. اما وجود باربند میتواند مصرف سوخت خودرو شما تا 10% افزایش دهد.